sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Puoli vuotta myöhemmin...

Viimeisestä postauksesta on vierähtänyt lähes puoli vuotta! 

Meidän arjessa on ollutkin poikkeuksellisen työteliäs ja antoisa puolivuotinen ajanjakso. Kasvatin ja luovutin uusiin koteihin kymmenen eurooppalaiskissanpentua, Tui palasi omaan kotiinsa ja Tähden lunastin kokonaan takaisin meidän kissaksi. 

Pentuarjesta olen kertonut Waputtaren Facebook sivulla, Instassa ja kotisivuilla, blogille ei aika riittänyt.

Waputtaren Ryhmä-X pentue (1 tyttö ja 5 poikaa) syntyi 18.7. luonnollista reittiä ja Manga&Anime pentue (1 tyttö ja 3 poikaa) 2.8. sektiolla. Tässä kuvat kymmenestä uudesta Waputtaresta:



Ryhmä-X pennuista kaikki muuttivat uusien tuttavien luo, sijoitukseen eli Waputtaren nimiin jäivät sinikilpikonnavalkoinen tyttö Ororo Munroe "Iiris", uudessa kodissa "Ulpukka" ja sinivalkoinen poika Wolverine "Rasmus". Mustavalkoinen Xavier Sémilloninpoika "Pepe", sittemmin "Laku", pääsi punaisen eurooppalaispojan kaveriksi, cremevalkoinen Aurinkotuli Angelikanpoika "Kermit, Börje" muutti ainoaksi kissaksi. Sinikuviollisista bicolour pojista Arkkienkeli Angelikanpoika "Riku, Iivari" on kotiutunut kultaisennoutajan kaveriksi ja Myrskylintu "Tunna" viihtyy maatiaiskissa Sisun perheessä.

Manga&Anime pennuista vain kilpikonnavalkoinen tyttö, Tokyo Mew Mew "Mimmu, muutti uudelle tuttavalle ja jäi puoliksi Waputtaren nimiin. Cremevalkoinen poika Totoro muutti emon co-ownerin luo, punavalkoinen Pompompurin "Pommi" muutti Waputtaren Pikku-Ukko Paroninpojan kaveriksi ja punavalkoinen Dragon Ball Pui Pui pääsi Waputtaren Touko Taivaanrannanmaalarin kotiin.

Meillä on iso ikävä kaikkia näitä pikkutassuttelijoita! ❤ Arki on nyt tasoittunut ja työmäärä vähentynyt, mikä välillä tuntuu aika tylsältäkin. Tähti on onneksi sopeutunut meidän laumaan hyvin. Jopa vanhat mummot Tarina ja Tuuliina ovat tottuneet Tähden läsnäoloon. Arki on hyvää, kun kotona ei ole mitään jännitteitä! 

Joulua kohti mennään, nautitaan tästä pimeän vuodenajan juhlasta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti