maanantai 29. kesäkuuta 2020

Onkos Tuilla pullat uunissa?

Feronian Neidonkellon eli Tuin ja Hiron treffeistä on vierähtänyt 4 viikkoa. 
Päätin käyttää neidon tiineysultratutkimuksessa, nyt kun oli vielä pari lomapäivää jäljellä. Jos kävisi niin, että Tui ultrattaisiin tyhjäksi, niin voisimme co-ownerin kanssa alkaa järjestää Tuin paluumuuttoa Espooseen.

Ajan saaminen meinasi ottaa lujille, koska peräti kolme klinikkaa 50 km säteellä on lomalla ja suljettu juuri nyt! 

Onneksi saimme ajan Kaustiselle Nikulan eläinklinikalle. Kävimme ensimmäistä kertaa klinikan uusissa, avarissa tiloissa. Tytöt pelailivat toimenpiteen ajan odotustilassa. 

Tuilta ajeltiin taas karvat ultrattavalta alueelta vatsasta. Ultraaja halusi Tuin selin makuulle ultrauksen ajaksi, mutta lopulta Tui antoi paremmin katsoa seisoma-asennossa. Jopa minä bongasin heti yhden pienokaisen! Siellä se potki ja pyöri sikiönesteen keskellä, ja istukkakin erottui hyvin. Olihan se liikuttava hetki! Toinenkin pienokainen löytyi helposti, ja ehkä kolmas, ellei se ollut jompikumpi noista kahdesta jo löydetystä, eri kulmasta nähtynä vain. Pääasia, että Tui on nyt pieniin päin kaiken draaman jälkeen. ❤ 

Lähtiessä ostin kastraateille Royal Canin Calm kuivaruokaa ja synnyttäviä emoja varten RC recovery märkäruokaa. Klinikalla oli mielestäni hyvä valikoima ruokia ja lisäravinteita myynnissä.

Juhlistimme lasten kanssa iloista tapahtumaa irtojäätelöillä Kaustisen keskustassa. Inna valitsi valkosuklaan, Kiia purkan ja minä vanhan ajan vaniljan & lakan makuiset jädet. Hyvältä maistui!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti