keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

Kesäloma vol.2!

Todellakin, nämä upeat, aurinkoiset kesäpäivät olemme saaneet viettää leppoisasti lomaillen. Ekat kaksi lomaviikkoa vietin toukokuun alussa lumisadetta ihmetellen.

Loman alun kunniaksi 10-vuotias Kiia teki meille yllätyskakun ❤ ja kävimme ostamassa kesäkukka-amppelin, tänä vuonna valitsin kerrottua petuniaa. Istutin myös orvokkia ja lobeliaa isoon muoviruukkuun. Siitä ei tullut ollenkaan näyttävä, ja kaikenlisäksi tänään peruutin autolla ruukun säpäleiksi! Ei ollut ensimmäinen kukkaruukku, jolle meidän pihalla minun toimesta noin kävi.




Aamukahvit ulkona kissatarhassa meidän kauniissa maalaismaisemassa ennen lasten heräämistä ovat luksusta!




Uimassa olemme käyneet Lestijärvellä kahdesti. Sunnuntaina vesi oli lämpimämpää, tänään tuuli teki veteen aallokkoa, mikä keinutti uimapatjoja hauskasti. Lestijärven uimarannalla on hyvät keinut ja liukumäet lapsille, makkaranpaistokota ym. viihtymisen kannalta mieluisaa juttua.



Kotonakin olemme puuhailleet kaikenlaista. Meillä kävi eilen vieraita, joita varten leivoimme donitsipellillisen kardemummalla maustettuja donitseja, jotka dippasimme valkosuklaaseen ja ripottelimme päälle strösseleitä. Somistimme myös terassia mm. kiistellyillä villeillä lupiineilla.

Iltapäivällä pesin mattoja ja lopuksi suihkutin myös ilosta kiljuvia lapsia! Aurinko, lämpö, vesi - parasta kesässä!





Tänään uintireissun jälkeen kävimme torilla syömässä irtojäätelöt ja kotiin ostimme Linlyn thairuoka-autolta kasviskääryleitä. Kirjolohirisoton ja raikkaan salaatin kanssa syntyi maittava kombo.



Juhannusta kohti mennään, mukavaa keskikesän juhlaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti